Sidor

torsdag, december 26, 2013

Fullt upp

Nu har jag haft fullt upp med julen och förberedelser för den men mycket annat också, så ni får ett GOD JUL i efterskott.
Pojkvännen har fått sin tredje lektion (och överlevt) och Lifri har tränas som vanligt. Lifri har känts jättefin på sistone, rör sig fint och är lugn och stabil. Eller han har ju fortfarande lite mer energi än de flesta men det är fullkomligt hanterbart och vi har roligt ihop. Det går så bra faktiskt att jag vågat anmäla oss till en kurs. Så i slutet av mars åker vi till Stångberga och tränar för Hinni. Vi har stått på reservlistan i minst ett halvår och äntligen fick vi plats! Så det ser jag fram emot.
Annars så fortsätter det som vanligt i stallet, vi har julpyntat lite och vi har en tjej som hjälper oss lite ibland, hon har fått borsta Lifri några gånger och det har gått bra. Tyvärr så litar jag inte riktigt på honom så hon får inte rida som det är nu. Han kräver en väldigt van ryttare. Trots att han nu lugnat sig så är det ju en hel som kan få honom att fara iväg, även en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar