Sidor

söndag, maj 26, 2013

Uppdatering

Eftersom jag bloggat dåligt på sistone så är det ju massa saker jag missat att skriva. Till exempel att hästarna nu går på bete. Det är jätteskönt tycker jag. Nu kan jag rida min häst ordentligt utan att känna att han inte får i sig tillräckligt och att han är för tunn. Nu är han fin och blir väl knappast tunn när han går och käkar gräs hela dagarna.
Jag vägde honom när jag var på kliniken. 350 kg vägde han. Jag hade trott att det skulle vara mindre. Han är inte så stor och ganska tanigt byggd och så lite tunn.

Skardis öga är bättre nu, såret är mindre och han tittar på det. Men han får fortfarande medicin och får ha huva på sig. Så imorgon ska jag gå upp tidigt för att hjälpa mamma att lägga lite salva i hans öga.

Nu har det börjat bli mycket insekter ute så jag har börjat öva på att få spraya Lifri med insektsspray. Han hatar det. Så nu har jag en sprayflaska med vatten att öva med. Mestadels har jag sprayat på marken, det låter ju så läskigt. Jag har också strukit flaskan över kroppen på honom och det är också jätteäckligt. Jag har sprayat lite på honom och han har inte blivit helt hysterisk men det har ju inte varit uppskattat. Så vi övar vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar