Sidor

torsdag, oktober 31, 2013

Massagen

Igår masserades Lifri och det verkade han tycka om. Inga konstigheter hittades. Han är lite stel på insidan av låren och lite öm på sidan, långt bak, men inget farligt direkt. I övrigt så var han väldigt liksidig och hon tyckte att han hade bra ryggmuskler och bra rumpmuskler. Jag blev rekommenderad ett kosttillskott som heter Tryptovit som tydligen fungerar väldigt bra på en del hästar för att lugna ner dem. Jag blev även rekommenderad att kolla tänderna men det har jag ju redan planerat. Det verkar tyvärr som om man måste åka in till klinik för att få en bra tandläkare.

Idag skrittade vi i skogen och han kändes jättefin. Pigg men avslappnad. Han skrittade med stora steg genom hela kroppen. Han blev fakiskt svettig. Förhoppningsvis fortsätter han att kännas så här.

2 kommentarer:

  1. Hej Ylva! Inte behöver du åka till klinik för bra tandläkare. Kan rekommendera Veterinär Mikael Warrenstein som åker ut till ditt stall. Utbildad av Torbjörn i Söderköping. Sen har du Torleifur Sigfusson som kommer till Stockholm med jämna mellanrum. Hör av dig om du vill ha telefonnummer. Lycka till!

    SvaraRadera