Sidor

lördag, maj 02, 2015

Hinni och Sanda Gård

Igår åkte jag och Åsa iväg till Sanda Gård för att lyssna på Hinni som föreläste om mental träning. Det var en bra bit att åka, särskilt för oss som numera bor söder om stan.
Föreläsningen var mycket bra, Hinni pratade om att sätta mål, kroppspråk, att visualisera och om hur man hanterar motgångar. Mycket nyttigt. Det är så otroligt mycket som handlar om attityd, inställning och planering. Hinni pratade länge om att det du föreställer dig växer och att oftast blir det så som du tänkt dig, på gott och ont. När det kommer till ridningen är det ytterst viktigt att föreställa sig hur man vill att det ska gå, istället för ett katastrof-scenario som man fruktar. Det är också viktigt att träna på det man vill bli bra på och inte hasa runt i det där halvdana för då är det som du blir bättre på. Det handlar om att ta ansvar och inse att du själv kan påverka väldigt mycket bara genom hur du tänker. Hur du tänker speglas i ditt kroppsspråk och genom att inta ett fördelaktigt kroppsspråk (som om du vore glad eller självsäker) så kan du ändra dina känslor och tankar till att matcha kroppsspråket. Mycket intressant föreläsning helt enkelt.

Sanda Gård var otroligt fint, allt helt nybyggt och väldigt påkostat. Nytt stall med väldigt fint badrum, tvättstuga och spolspilta, ljust och fint ridhus. Fint boende för de som är på kurs. Fina hagar med rejäla staket. Snyggt och genomtänkt. Det är roligt att det finns de som satsar så mycket pengar på en islandshästanläggning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar