Sidor

fredag, december 14, 2012

Hej igen

Nu har jag varit jättedålig på att blogga. Det beror på att jag har haft fullt upp och varit något sjukligt trött. När jag kom hem från Schweiz så hade jag behövt vara ledig två veckor och vila upp mig men det har jag inte haft möjlighet till utan jag har jobbat och stått i. Det är ju så att jag under hösten jobbat väldigt mycket och hårt (40 timmars veckor hör inte till vanligheterna) och tyvärr ser den ekonomiska verkligheten ut så att jag inte har råd att vara ledig. Mitt val av livsstil, dvs att satsa på hästar och arbeta samt vidareutbilda mig inom området, har gjort att jag lever i en ständig ekonomisk kris. Det är det värt men ibland är det lite väl slitsamt.

Jag har inte berättat hur det gick på min teorilektion i gångartslära. Det gick bra naturligtvis, tyvärr var det bara tre som kom så även om det var givande så kändes det inte riktigt värt besväret faktiskt. Det är många andra som frågat om jag kommer göra om det och som gärna är med då men vi får väl se.
Jag pratade i alla fall lite inledande om gångartshästar och deras historia för att sedan prata om gångarterna. Fokus denna gång var tölt och olika taktfel samt deras korrigering. Deltagarna var entusiastiska och diskuterade gärna. Jag hade förberett lite hur jag skulle få dem att engagera sig och vara aktiva själva men det behövde jag inte bekymra mig om. Jag tror vi alla tyckte att det var givande och roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar