Sidor

fredag, augusti 21, 2009

Två hästar idag

Red Birkir idag igen. Han kändes fortfarande trög men det släpper väl när vi blir vana vid varandra igen. Det var ju ett tag sen sist. Han töltade dock bättre idag och han har inga som helst problem att hålla tölten längre. När den inte är helt ren så verkar det mest bero på att jag inte samlat honom tillräckligt. Birkir kan inte tölta rent om han går på bogarna, och det är väl skönt.
Vi började med att rida lite slalom mellan träden och sen travade vi en lång sträcka som uppvärmning. Så vi förberedde oss mer innan vi provade tölten och det lönade sig naturligtvis. Så det var en toppentur.
Vi mötte ridskolan på uteritt också, ungarna såg krampaktiga och livrädda ut på sina ponnyer. Riktigt trist att se, någon hade tydligen talat om för dem att rida ut är det farligaste du kan göra. Ingen såg ut att ha det minsta roligt.

Birkir

Sen så red jag ju Gledi igen, glömde spöet den här gången och hon var seg. Hon påminner lite om Gigja som jag tränade i maj. Man måste göra väldigt tydligt för henne att vi visst ska gå framåt. Men på det hela taget så gick det bara bra.

Gledi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar