Sidor

onsdag, juni 17, 2009

Islands nationaldag



Idag har jag varit inne i Húsavík för att se hur de firar sin nationaldag här. Det var trevligt och jag är glad att jag hade möjlighet att gå, kul att se något annat än bara Saltvík hela tiden. Först var det en liten parad med hästar i fronten. Vid det här laget så känner jag de flesta ryttarna som var med och småtjejerna vinkade glatt åt mig när de såg mig.
Sen var det tal och barn som sjöng och dansade, nationalsången spelades naturligtvis. Efter det var det barnridning bakom skolan och det var väldigt populärt. Både Gisli och Oli frågade om jag inte skulle prova.
Sen körde jag tillbaka för att jobba lite mer.

Jag har varit ute på två två-timmars turer idag och på den första provade jag en ny häst. Ymir heter han och han var väldigt trevlig. Töltade fint fast inte så snabbt och lyssnade snällt.
När jag hämtade hästar till andra turen så la jag märke till att Orri är väldigt populär hos damerna. Jag tror att flera av dem brunstar för han var väldigt uppvaktad. Lite lustigt bara med tanke på att det finns gott om herrar att välja på. Kanske är det bara Orri som är intresserad?

3 kommentarer:

  1. Hej :) Nu är jag framme vid min destination.. Jag ville bara meddela att jag skickade iväg paketet igår (onsdag) och att det kommer ta runt 4 dagar att komma fram.. JAg har ingen aning om tullen kommer öppna det, eller hur det blir, men det märker vi :) Nu skall jag ner till anlägget!! Puss å kram!

    SvaraRadera
  2. Provade du barnridningen då?? :P

    SvaraRadera
  3. Nä jag gjorde inte det... Hade ju "finkläderna" på mig!

    SvaraRadera